Μένουμε Σπίτι! Ανακοίνωση k-taxis.gr

Μένουμε Σπίτι! Ανακοίνωση k-taxis.gr

Μένουμε Σπίτι! Ανακοίνωση k-taxis.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το γραφείο μας σε πλήρη εναρμόνιση με τη πολιτική του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοιού SARS-COV-2 και την ασθένεια (COVID-19) που προκαλείται, σας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 09/11 και μέχρι νεωτέρας, δεν θα δεχόμαστε επισκέψεις.

Τα βήματα που θα ακολουθηθούν κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού είναι τα εξής:

* Η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

** Σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής προσυνεννοήσεως,  θα μπορούν να υπάρξουν ραντεβού αλλά πάντα με την διασφάλιση των απαραιτήτων κανόνων ασφαλείας δηλαδή με την χρήση μάσκας

*** Η παραλαβή εγγράφων θα γίνονται στο γραφείο με παραλαβή στην πόρτα του γραφείου, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αμέσως μετά τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά και θα διατηρούνται σε συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ημέρες. Αμέσως μετά θα μπορούν να  παραληφθούν και να επεξεργαστούν από τον αρμόδια υπάλληλο. Ο χώρος και το κουτί θα απολυμαίνεται διαρκώς. Κατά την παραλαβή των εγγράφων στην πόρτα του λογιστικού γραφείου, θα μας ενημερώνετε αν είναι κάτι επείγον ώστε να πράξουμε τα δέοντα, πάντα όμως με την απαραίτητη προοχή.

Όλοι οι συνεργάτες θα εξυπηρετούμε με όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα  (email, τηλέφωνο, fax κλπ.) με σκοπό να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, πάντα με ασφάλεια μέσα στα νόμιμα πλαίσια. 

Ο κος Καρπούζος Δημήτρης και όλοι οι συνεργάτες του γραφείου, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις οδηγίες των επιστημόνων και της πολιτείας, σας καλεί να μείνετε σπίτι για να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες!
Δεν φοβόμαστε - προστατευόμαστε!